Ingrediënten: 40st
- 160 bloem
- 2 eetl. cacaopoeder
- 1 eetl. bakpoeder
- 2 eieren
- 100 gr boter
- 180 gr pure chocolade
- 110 gr fijne suiker

Vulling:
- 100 gr witte chocolade
- 2 eetl. slagroom

Zeef de bloem, cacao bakpoeder en een snuifje zout in een kom.

Laat de boter met de chocolade au bain marie smelten en roer tot een glad mengsel. Voeg de suiker toe en roer toe deze is opgelost. Roer er de eieren 1 voor 1 door en dan de droge ingrediënten.

Laat dit een half uur in de koelkast opstijven.

Maak met 2 eetlepels bergjes op een bakplaat met bakpapier, bak op 180°C gedurende 8 min. laat afkoelen.

Vulling: witte chocolade met de room au baim marie laten smelten en glad roeren. Laat een beetje afkoelen.

Kleef 2 koekjes aan elkaar met de vulling.

Dubbele chocoladekoekjes

Sunday 13 January 2013

 
 
Made on a Mac

next >>

<< previous